Recepten van sofie aan tafel
Hoofdgerechten
gestoofde garnalen
Recept gestoofde garnalen van Ruud van der Graaf
Ingrediënten:
Grote garnalen (diepvries of vers)
Bieslook
Knoflook
Crème Fraiche
Olijfolie
Zout en peper
Bereiding:
Snipper de knoflook en bieslook fijn en schep samen met de olijfolie door de garnalen, laat 10 minuten staan.
Breng de garnalen in een ijzeren pan op een matig vuur aan de kook, stoof de garnalen in ca. 8 minuten gaar, goed omscheppen.
Garnalen met schuimspaan uit de pan nemen en warm wegzetten, roer door het achtergebleven vocht de Crème Fraiche en kook dit een beetje in, op smaak brengen met peper en zout.
Serveren met brood.
Nieuws
We gaan weer uitnodi
Ook dit jaar mogen we ter promotie weer een tafel
Sofie aan Tafel VERP
In verband met de adviezen van de overheid ten aanzien
Joepie!!! Ook in 202
Wat gaat de tijd toch snel! Voor dat je het
Joepie!!! Ook in 202
Wat gaat de tijd toch snel! Voor dat je het
18 en 19 maart voorp
Sofie's voorproefje 18 en 19 maartAls opwarmer voor het feestweekend nodigen