sofie aan tafel
sofie aan tafel
sofie aan tafel
sofie aan tafel
sofie aan tafel

Historie

        

In aanloop naar het feestjaar 2009 waarin Amersfoort 750 jaar werd, heeft een inwoonster van Amersfoort in 2007 Sofie aan Tafel opgezet. Idee is dat inwoners andere Amersfoorters uitnodigen die ze nog niet zo goed kennen, bijvoorbeeld mensen uit de straat of van de sportclub. Door samen te eten, leer je elkaar beter kennen. Dat is het idee achter Sofie aan tafel.

In de afgelopen jaren ontmoetten duizenden Amersfoorters elkaar aan tafel. Doet u ook mee? Laat u zich op deze site inspireren door de verhalen en foto's van de gastheren en gastvrouwen van voorgaande jaren. En bekijk het stappenplan.

 

Stichting

In 2009 is de Stichting Sofie aan Tafel opgericht om subsidies te kunnen aanvragen. Geld is nodig voor onder meer communicatie, uitnodigingskaarten en kleinigheden voor gastheren en gastvrouwen om hun tafel mee aan te kleden.

December 2012 hebben Marco Gelens en Helma van Schendel de stichting overgenomen van het toemalige bestuur. Met een wisselende groep vrijwilligers hebben zij de afgelopen jaren de doelstellingen van Sofie aan Tafel voortgezet.

 

Vragen?

Helma van Schendel (voorzitter) 

info@sofieaantafel.nl 

0627230917

 

Aanmelden

JA, ik meld me aan als gastheer of gastvrouw voor 2023!  


Nieuws

We gaan weer uitnodi
Ook dit jaar mogen we ter promotie weer een tafel
Sofie aan Tafel VERP
In verband met de adviezen van de overheid ten aanzien
Joepie!!! Ook in 202
Wat gaat de tijd toch snel! Voor dat je het
Joepie!!! Ook in 202
Wat gaat de tijd toch snel! Voor dat je het
18 en 19 maart voorp
Sofie's voorproefje 18 en 19 maartAls opwarmer voor het feestweekend nodigen
DeeWeeDee